VIKTIGT!: Just nu får vi många samtal från kommuninvånare som har frågor kring sotning då de blivit uppringda av ett företag som utger sig för att vara vi. Vi ringer aldrig upp för tidsbokning, utan skickar en avisering med datum och tid via posten/mail/Kivra.

Våra besiktningar


Törs du elda i din eldstad? Med våra besiktningspaket får du full koll – och slipper fundera över eventuella faror eller obehagliga merkostnader som kan dyka upp.

Våra besiktningar uppfyller allt du behöver veta och uppfyller kommunernas krav när du har bygglov/bygganmälan.
Våra besiktningar utförs i enlighet med Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund (SSR) utvecklat konceptet SSR GODKÄND.
Vi utför följande typer av besiktningar

  • ÖVERLÅTELSEBESIKTNING
  • STATUSBESIKTNING
  • INSTALLATIONSBESIKTNING
  • VIBRATIONSALSTRANDE
  • BESIKTNING

content-image-logo

Klicka här för att boka

Eller fyll i förmulär, så ringer vi upp dig när vi får tid. Om du själv vill ringa går det naturligtvis bra, ring oss på.

 


Kära kunder!

X

Viktigt meddelande om sotning och Covid-19

För att bromsa coronaviruset är det viktigt att vi hjälps åt. Vi ber våra kunder att hjälpa oss att minska smittspridningen. Vi vill såklart inte bli smittade eller smitta Er vid våra besök.

Därför kommer ingen av vår personal tillåtas att arbeta vid minsta symtom. Vi hoppas också att ni som kund ombokar eller meddelar oss om det finns minsta lilla symtom eller om ni sitter i hemkarantän och behöver begränsa kontakt med människor.

Om du har symtom kan vi utföra arbete hos dej utan problem om vi inte behöver träffa dej. Vi är vana att sköta oss själva i fastigheterna.

Meddela oss snarast i så fall.

Vi ber om förståelse om vi på kort varsel behöver avboka sotning/brandskyddskontroll pga av sjukdom. Vi återkommer då med förslag på ny tid så snart vi kan.

Läs mer om våra försiktighetsåtgärder